Gavà serà la capital catalana del millor handbol i voleibol platja

El litoral del municipi baixllobregatí es referma com a un espai únic per la pràctica esportiva federada

Aquesta temporada, la platja de Gavà es referma com a un espai únic per la pràctica esportiva federada. Al ja consolidat Torneig d’Handbol Platja Gavà s’hi afegeix el primer Torneig de Vòlei Platja, distingits tots dos com a Premi Ciutat de Gavà.

Els responsables de les entitats organitzadores, Josep Serra, del Club Handbol Gavà, i Jaime Sierra, del Club Vòlei Gavà, han explicat els detalls d’unes competicions que, segons l’alcaldessa, Gemma Badia, “consoliden la platja com al millor escenari per a la pràctica esportiva federada, traient-la del seu entorn habitual, i contribueixen a posicionar Gavà com una ciutat on l’esport té molt a dir, tant en la promoció d’hàbits saludables i de valors, com en la projecció del nostre municipi.”

793d60bd 4dd7 4832 8e1b d396848e2e73

L’Ajuntament ofereix tot el suport a ambdós torneigs, amb una aportació econòmica, amb la tramitació dels permisos amb la Direcció General de Costes i amb la cessió dels recursos materials i logístics necessaris per al bon desenvolupament d’aquests esdeveniments. Per a Gemma Badia, “durant l’estiu, veïns i veïnes de Gavà i d’arreu trien la nostra platja per anar en bici o en patins, córrer o gaudir dels esports aquàtics. Durant dos caps de setmana també podran gaudir, com a espectadors, de dues competicions de gran qualitat.

Quinze anys

Aquest cap de setmana,15 i 16 de juny, es disputarà el XV Torneig Handbol Platja “Ciutat de Gavà”, prova puntuable per al VI Tour d’Handbol Platja Català 2022, organitza la Federació Catalana d’Handbol. La competició comptarà amb la participació d’equips de les categories sènior, juvenil, cadet i infantil, tant masculines com femenines, amb prop de 900 jugadors i jugadores. Totes dues jornades arrencaran a les 9 h i acolliran fases classificatòries i finals. Josep Serra ha explicat que “serà un torneig molt intens, amb més de 180 partits, i també molt espectacular. L’handbol platja és molt diferent al de pista, amb unes altres regles i grans piruetes.”

Accio Gava 6

Gran estrena

El torneig es disputarà els dies 29 i 30 de juny, en el marc de la Festa Major de Sant Pere i inclourà dues competicions. Dissabte, se celebrarà el I Torneig Ciutat de Gavà, de 8.30 a 20.30 hores. Hi participaran equips de les categories següents: 4x4 mixt, 2x2 femení i 2x2 masculí.“L’espai de platja acollirà 10 pistes de joc amb animació amb DJ i premis i regals per als participants. Serà una gran festa del vòlei i treballarem de valent per consolidar aquest esdeveniment”, ha afirmat Jaime Sierra.

voleiboom torneig maig

L’alcaldessa ha anunciat que, finalitzat el torneig i, durant tot l’estiu, es mantindrà el camp de vòlei, on de 18 a 19 hores el club local podrà fer els seus entrenament i que durant la resta del dia restarà obert a tota la ciutadania.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
488

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix