La XV Cursa Abrera Corre aplega uns cinc-cents participants

Mohamed Zarhouni i Ivana Navas va guanyar la prova dels deu quilòmetres, mentre que Souhaib El Azzaoui i Anna Orozco ho van fer a la de 5.000 metres

El Club d'Atletisme Abrera, en col·laboració amb l'Ajuntament, va organitzar diumenge 2 de juny la quinzena edició de la Cursa Abrera Corre D9, dedicada a Antonio Serrano, impulsor de la prova atlètica. La jornada es va dividir en les proves de 10 i 5 quilòmetres a més de les curses infantils, amb el parc de Can Morral com a punt de sortida i arribada. Es van aplegar uns cinc-cents participants.

DSC 7219

El guanyador a la distància dels deu quilòmetres va ser Mohamed Zarhouni amb un temps de 32’36’’. Josep Díaz (Runners Espanyol, 32’54’’) i Pablo Angulo (35’17’’) foren segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, la vencedora va ser Ivana Navas (42’20’’) seguida de Sandra Sancho (44’08’’) i Rut Moya (CA Esparreguera, 47’04’’). D’altra banda, a la prova dels cinc quilòmetres, el primer classificat en categoria masculina va ser Souhaib El Azzaoui, del Cornellà Atlètic, amb un registre de 16’25’’. Marc Vallejo (CA Abrera, 17’28’’) i Fran Gijon (17’38’’) van completar el podi. En noies, la guanyadora va ser Anna Orozco (19’36’’), seguida de Pili Precoli (CA Abrera, 22’44’’) i Marta Blanco (23’27’’).

GPE1NX2WAAASsqn

Un cop més, la cursa va tornar a ser benèfica , enguany, es va tornar a destinar un euro de cada inscripció a la investigació de les malalties autoinflamatòries sistèmiques rares com la que pateix el Jordi, un nen abrerenc d’11 anys.

GPE1NX1XMAAttO5

GPE1NX0X0AAZSMm

Paral·lelament, també es va celebrar la cinquena edició de Marxa Bressol d’Abrera i es va estrenar la cadira adaptada Joelette, cedida recentment per la Fundació Sesé a l’Ajuntament d’Abrera per a la pràctica de senderisme i curses atlètiques inclusives.

Redacció / Fotos: CA Abrera