Batalla campal entre aficions en un partit de futbol a Sant Feliu

Els violents enfrontaments van causar dos ferits i diversos contusionats

El que havia de ser una gran festa del futbol més modest va acabar sent una autèntica batalla campal entre aficions. Els fets es van produir el passat dissabte 1 de juny al Municipal Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

S’enfrontaven la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat i el San Juan Atlético de Montcada en el partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens a Tercera Catalana. A l’anada, al municipi vallesà, els dos equips havien empatat (2-2). El duel va ser molt igualat fins el minuto 87 quan Francisco Javier Loro va aconseguir l’1-0. Va ser el detonant de la tensió que s’estava vivint a la grada. Les dues aficions, unes dues-centes persones, van protagonitzar una autèntica batussa que va obligar als Mossos d’Esquadra a demanar reforços perquè la violència era incontrolable. Així, a la instal·lació esportiva es van personar fins a vint vehicles policials, entre unitats de Seguretat Ciutadana i ARRO, per posar calma. També va participar la Policia Local. L’àrbitre, que no va patir cap mena de violència, va suspendre el partit.

447556250 10221089426818822 6475782629960917462 n

Captura de pantalla 2024 06 03 a las 8.57.23

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els greus incidents van provocar dos ferits que van ser traslladats a un centre mèdic proper. Altres persones van patir contusions sense gaire gravetat.

Vídeo dels incidents (clica aquí)

La Peña Recreativa de Sant Feliu de Llobregat es va afanyar a fer un comunicat a condemnar els incidents, i han demanat ajuda als aficionats perquè es pugui identificar les persones que van iniciar i participar en la baralla. D’altra banda, el San Juan Atlético de Montcada va voler denunciar també els incidents en un comunicat criticant la falta d’un dispositiu policial i acusant l’afició local de començar els incidents.

447475957 1314922336088703 3680067831070751812 n

447478879 7899987650057807 8099992715871841709 n

L'Ajuntament de Sant Feliu es va afegir a la condemna als fets ocorreguts al camp municipal Falguera. 

"Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat condemnem tots els actes violents viscuts ahir al Camp Municipal Falguera i volem fer arribar tot el nostre suport a l'entitat, a la junta i a totes les Famíles que ahir es van veure involucrades en aquests fets tan lamentables, ocurreguts als darrers instants del partit de futbol entre la Peña Recreativa de Sant Feliu i l'UE San Juan Atlético Montcada, amb l'ascens a Tercera Catalana en joc. 

Agraïm l'actuació policial per part de Mossos d'Esquadra i la policia Local que  va posar fi a les trifulgues originades en la grada de l'afició rival. 

El partit va transcórrer amb normalitat fins al gol de l'equip local al minut 87, fet que va iniciar el llançament d'objectes que va acabar amb dues persones ferides i que van requerir atenció mèdica per lesions sense gravetat.

Tant la Federació Catalana de Futbol com els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al respecte per tal d'esclarir les causes i l'abast dels fets ocorreguts. En les properes hores s'estudiarà l'informe del delegat de la federació i de l'àrbitre per incloure'ls a les diligències obertes."

Redacció / Foto: Particular-PR Sant Feliu Ll.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
487

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix