Judith Corachan, campiona d’Espanya de triatló de llarga distància

La de Sant Boi de Llobregat va invertir un temps de 9h23’18’’ després de fer 3.900 metres de natació, 180 km en bicicleta i 42 km de cursa

Judith Corachan, de l’ANB Triathlon Team, va guanyar el títol estatal de llarga distància elit femení que es va disputar aquest cap de setmana a Oropesa del Mar (Castelló). La de Sant Boi de Llobregat va ocupar la primera posició després de fer els 3.900 metres de natació els 180 km en bicicleta i els 42 km de cursa a peu amb un temps de 9h23’18’’.

GOdnoEBXAAAg3I9

Corachán va superar per més de 25 minuts la segona classificada, Steffie Le Benezic, del Peñota Dental Alusigma, amb 9h48’28’’. La tercera posició i el subcampionat estatal va ser per a Cristina de La Torre, del Peñota Dental Alusigma, amb 10h06’03’’, mentre que Carolina Fernández, del ANB Triathlon, va completar el podi estatal va ser quarta de la cursa amb 10h12’38’’.

“Fins a la mitja marató tot anava bé, però després vaig començar a patir a nivell muscular. La bici va ser clau per assegurar-me el triomf. Estic molt agraïda per l’ànim del públic, ha estat espectacular”, va dir al final de la prova.