La UE Santboiana, equip de Divisió d’Honor B

Les baixllobregatines es van imposar a la final davant el Jabatos Móstoles RC per 21 a 17

Objectiu assolit. L’equip femení de la UE Santboiana és nou equip de la Divisió d’Honor B, la segona categoria nacional. Ho va aconseguir ahir al migdia després de vèncer a la final del playoff d’ascens davant el Jabatos Móstoles RC per 21 a 17 en una gran final que es va celebrar, a partit únic, a l’Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat.

GN9vnLvXoAADfi7

GN9vb4zX0AAow71

GN9vnL1WkAAChdo

Les baixllobregatines ja es van mostrar superiores des de l’inici i al final de la primera part guanyaven per 14-5. Una distància que es va reduir a la segona part amb un conjunt madrileny molt més competitiu, que es va situar a dos punts (14-12). El conjunt blau va ser capaç de reaccionar per trencar la dinàmica negativa i es va col·locar amb un 21-12 que semblava definitiu. Tanmateix, el Jabatos va tenir la suficient força per reduir de nou la distància, encara que no va ser suficient, ja que el seu rival va saber mantenir les diferències fins al final. Núria Jou va aconseguir dos assajos, mentre que Ona Monés va fer l’altre i tres conversions.

Redacció / Fotos: UES (Jordi Elías)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix