Més de 12.000 persones passen pel Saló de la Immersió

El Saló de la Immersió es va acomiadar fins a 2014. La Fira tornarà per commemorar el seu quinzè aniversari els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març de l'any proper. Una ocasió que sens dubte, farà història posat que farem repàs del present i del futur del sector i del saló que ha evolucionat de forma paral·lela i que manté la fidelitat de molts expositors que estan presents any rere any, en la nostra fira, la cita del bussejo per excel·lència.

Des del passat divendres quan es van obrir portes, fins diumenge, més de 12.000 persones han passat per Fira de Cornellà. La majoria d'elles practicants habituals del submarinisme a la recerca de les novetats del sector. Entre les modalitats que s'han promocionat en la Fira, destacar l'interès pel submarinisme sota el gel que encara que sempre s'ha practicat, fa pocs anys que es comercialitza com a activitat més popularitzada.

En destinacions, les ja tradicionals com Mar Roig, Maldives o Filipines continuen sent les preferides. I els centres de submarinisme i botigues especialitzades han promocionat la seva activitat entre el públic del Saló de la Immersió. El perfil del visitant del divendres, va tenir un caire més professional i dissabte i diumenge la fira s'ha omplert de famílies. Quant a la tendència del submarinisme, al llarg d'aquests tres dies s'ha posat de manifest que el sector es manté amb bones perspectives amb un increment anual d'un 5% aproximadament i amb la tendència creixent dels bussejadors Europeus que prenen els nostres fons marins com a preferents alhora d'escollir destinacions.

Marçal Fontanals – AC / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix