Sant Boi, Cornellà i Sant Feliu ja coneixen els rivals

La Federació Catalana d'Escacs ha donat a conèixer els calendaris del proper Campionat de Catalunya per equips on participaran diferents entitats de la nostra comarca. El CE Sant Boi serà el club de més categoria. Militarà al grup II de Primera Divisió –una categoria menys de Divisió d’Honor- i tindrà com a rival el Gerunda, Catalunya, Tarragona, Catalònia, Tres Peons, peona i peó, Gran Penya, Sant Martí i Terrassa. Pujaran a la màxima categoria els dos rimers classificats de cada un dels grups de Primera Divisió, mentre que els segons jugaran un playoff amb l’11è i 12è de Divisió d’Honor. Baixen a Segona Divisió els dos últims de cada grup.

Mentre, que Cornellà I Sant Feliu militaran a Segona Divisió. Els cornellanencs ho faran en el grup II amb el Calaf, Santpedor, Lleida B, Espiga de la Corts, Balaguer, Torà, Sant Andreu B, Comtal I Cardona, i els de Sant Feliu de Llobregat ho faran en el grup III i tindran com a rivals el Peona i Peó B, Foment B, Ateneu Colón, Jake L’Hosptalet, Tres Peons B, Montmeló, Llinars, Colón Sabadell C i Sant Cugat. Pugen a Primera Divisió els dos primers classificats de cada un dels grups. Baixen a Categoria Preferent l’últim classificat de cada grup.

 Marçal Fontanals – FCE / Foto: FCE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix