La Sant Silvestre-Cursa del Capó aplega uns 500 participants

Uns 500 atletes aproximadament van participar a la Sant Silvestre-Cursa del Capó de Castelldefels, que es va disputar el passat 31 de desembre sobre tres recorreguts d'1, 5 i 10 quilòmetres, al Canal Olímpic de Catalunya. La cursa, que arribava a la trentena edició, és la més antiga de les que es celebren al Baix Llobregat i la segona de Catalunya.

A la prova dels deu quilòmetres, el guanyador va ser Javier Acedo, seguit d’Óscar Alberich i César Thovar. A la categoria femenina, la vencedora va ser Judith Corachan. Cristian Rebull i Lorena Rovira van ser segona i tercera respectivament.

A la distància de cinc quilòmetres, el primer classificat a la categoria masculina va ser Faissal El Meziani. Mentre, Abdelmounim El Joukh I Sergio Rodríguez van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament. Judit Pérez va ser la vencedora en la categoria femenina.

Abdesslam Mezroui, en homes, i Raquel Moreno, en dones, van ser els primers en la distància d’un quilòmetre.