Claire Steels guanya la reVolta amb el Baix Llobregat com a protagonista

Corbera de Llobregat va acollir un esprint especial, i diversos municipis van poder veure el pas de la cursa femenina

Claire Steels (Israel-Premier Tech) va ser la vencedora ahir de la quarta edició de la reVolta. La cursa, organitzada per la Volta a Catalunya, que tenia un recorregut de 127 quilòmetres amb gairebé 2.000 metres de desnivell positiu i amb sortida i arribada a Sant Cugat. Diversos municipis del Baix Llobregat van veure el pas de la competició, i Corbera de Llobregat va ser escenari d’un esprint especial.

Fu32PIfXwAI6RKX

marto revolta

Martorell

svh

Sant Vicenç dels Horts

Fu4aiGeWcAEUWko

La cursa es va decidir en l'ascensió a l'alt de la Creu d'Aragall, de primera categoria i quan faltaven trenta-quatre quilòmetres per l'arribada. Steels ha atacat i l'única que ha pogut respondre ha estat Koppenburg, guanyadora l'any passat. La ciclista britànica va coronar el coll, a 29,5 quilòmetres de la meta, amb 12 segons sobre l'alemanya que mai s'ha donat per vençuda.

Fu4RrLFXwAEz9YI

Steels en el descens va incrementar una mica l'avantatge que ha fluctuat entre els 30 i 40 segons amb d'avantatge fins a l'arribada. Va fer un temps de 3h25'06'' i finalment va treure una diferència de 50 segons sobre la segona, l'alemanya Clara Koppenburg (Cofidis Women's Team. L’australiana Josie Talbot (Cofidis Women's Team) es va fer amb la tercera posició, que es va dedicir a l'esprint entre un grup de vuit ciclistes arribades a 1'33'' de la vencedora.

Redacció / Fotos: reVolta-Ajuntaments