La reVolta tornarà a trepitjar el Baix Llobregat

La quarta edició es consolidada com un gran esdeveniment per a la projecció del ciclisme femení

La quarta edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, se celebrarà el pròxim dissabte 29 d’abril amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès, on el Baix Llobregat tindrà un protagonisme molt especial. La competició farà un important salt de qualitat, ja que s’estrenarà dins del calendari internacional UCI, en categoria 1.1. El recorregut de 126,9 km serà més dur que l’any passat, amb tres portes de muntanya i gairebé 2.000 metres de desnivell positiu. La prova, que arrencarà a les 9.50h, es podrà seguir per primera vegada en directe per TV3, a partir de les 12 hores.

Captura de pantalla 2023 04 26 a las 11.30.32

Web Altimetrias 2023 reVolta V2 1

Amb més de 100 ciclistes participants, la prova millorarà el nivell de participació, exigència del recorregut i repercussió. Dos equips UCI WorldTeams, el Movistar Team i l’Israel Premier Tech Roland, que formen part del grup dels quinze millors del món, encapçalaran el cartell, juntament amb onze equips UCI Women’s Continental Teams, on figuren els catalans Massi Tactic i Zaaf Cycling Team. També hi participarà la selecció catalana.

Diverses poblacions podran veure el pas de les ciclistes com Martorell, Sant Esteve Sesrovires, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei o El Papiol entre altres. D’altra banda, Corbera de Llobregat acollirà un esprint especial. L’espectacle està garantit.

CONSULTA EL RECORREGUT (clica aquí)

Redacció / Fotos: reVolta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix