Catalunya empata davant Nigèria en l’adéu de Cruyff

Catalunya i Nigèria van empatar a un gol. En l'últim partit de Johan Cruyff a la banqueta, Sergio González, que ha disputat 10 minuts com a homenatge, va avançar de penal els catalans. Dike, en el minut 55, va empatar l’enfrontament. El més de vint-i-set mil espectadors que van assistit a l'Estadi de Cornellà-El Prat van poder gaudir d’un matx marcat pel seu ambient festiu i reivindicatiu.

L'amistós davant Nigèria ha estat l'últim del tècnic holandès Johan Cruyff a la banqueta i la Federació Catalana de Futbol li va fer lliurament d'un quadre de record abans de començar. També va haver-hi un homenatge per a Sergio González, el futbolista que més vegades ha vestit la samarreta de Catalunya, i que, tot i que ja està retirat, ha pogut jugar uns minuts. L'ex de l'Espanyol, Deportivo i Llevant va ser el gran protagonista a l'inici del partit. Amb un xut que va provocar un penal innocent d'Ogude per unes mans clamoroses. El mateix Sergio va xutar el penal avançant Catalunya en el marcador. Pocs minuts després, Cruyff el va substituir i va marxar enmig d'una gran ovació. Amb l'un a zero s'ha arribat al descans i per afrontar la segona meitat Cruyff va substituir gairebé tots els titulars. Nigèria va donar una imatge molt més sòlida en la segona meitat. En la primera rematada entre els tres pals, en una gran acció de Dike va arribar l'empat a un, en el minut 55.

Cruyff s'acomiada d’aquesta manera de seleccionador sense conèixer la derrota, amb dos empats i dues victòries. L’entrenador, en roda de premsa, va dir que “ha estat un partit molt bó, i de gran qualitat. Ens hem enfrontat davant d’un rival molt fort físicament” i va afegir que “no em veig en cap banqueta més i ha estat un orgull poder estar durant aquest temps dirigint Catalunya. Penso que la selecció té la suficient qualitat per poder participar en qualsevol competició”.

Marçal Fontanals – E3 / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix