L’Unilever Viladecans BF queda fora de la lluita per l’ascens

L’equip de Xavi Paredes va caure davant l’Azul Marino Viajes Mallorca per 56-50 en el darrer partit de la lligueta

Les viladecanenques no van poder accedir a les semifinals de la Fase Final de la Lliga Femenina 2, que s’està celebrant a la ciutat balear d’Inca, i no va poder lluitar per l’ascens a la Lliga Challenge. En el darrer i decisiu partit de la fase prèvia van perdre davant l’Azul Marino Viajes Mallorca per 56-50.

52837733736 d9fd000cb4 c

52837918239 8e8acfeece c

El primer quart va ser molt igualat i ple de nervis entre dos equips que es jugaven molt. El conjunt dirigit per Xavi Paredes va afluixar en el segon quart i deixar que el seu rival marxés amb un avantatge de vuit punts al descans gràcies a un parcial de 15-7. A la represa, les baixllbregatines van recuperar el bon to, tot i que no va ser suficient. Un darrer esforç en els darrers deu minuts va ser estèril. Clàudia Pérez, amb 16 punts i nou rebots, va ser una de les millores jugadores. Paredes, al final del partit, es va limitar a dir que “estic molt enfadat i prefereixo no dir res. Felicitat a les mallorquines.”