Darrera etapa de la Volta amb el Baix Llobregat com a protagonista

Kaden Groves es va imposar a la sisena jornada disputada ahir entre Martorell i Molins de Rei

Setena i darrera etapa de la 102a Volta Ciclista a Catalunya on el Baix Llobregat tindrà un especial protagonisme avui 26 de març. La prova ciclista té previst passar per diversos termes municipals de la nostra comarca.

FsEnP lWIAQz Ao

260d5

FsIY9ZGXgAACyTq

Sisena etapa

Kaden Groves (Alpecin-Deceuninck) va aconseguir la seva segona victòria d’etapa en la sisena jornada disputada ahir dissabte 25 de març entre Martorell i Molins de Rei. L’australià, que ja havia guanyat dos dies abans a Sabadell, va demostrar la seva velocitat amb un emocionant triomf després d’una etapa trencacames que va oferir un nou capítol del duel entre el líder Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) i el campió del món Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step).

FsE6LuYXsAAjl2G

FsE6wB6XsAAHR3H

Arriba a Molins de Rei

FsEGFFkWAAEob0v

Sortida de Martorell

L’escenari per aquesta sisena etapa era oberta a sorpreses, en un recorregut de 174,1 quilòmetres amb sortida des de Martorell, Ciutat Europea de l’Esport 2023, i arribada Molins de Rei, amb un recorregut ple de trampes i l’ascens a l’Alt de la Creu d’Aragall (2a categoria) en els últims trenta quilòmetres d’etapa.

Mesures especials

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra, ha establert un dispositiu especial de trànsit aquesta setmana amb motiu de la Volta, amb l’objectiu de garantir un bon desenvolupament de la prova esportiva i minimitzar els efectes que la cursa ciclista pugui tenir en els usuaris de la xarxa viària catalana.

30698149 10156231929124437 277824250214088704 o e1628856991578

Aquest acte esportiu provocarà afectacions viàries que poden causar algunes retencions puntuals o desviaments en carreteres. El recorregut de la prova ciclista catalana en les set etapes és principalment per la xarxa viària secundària, tot i que també hi ha vies principals afectades en cada etapa.

ETAPA 7 136 KM BARCELONA > BARCELONA

- Es restringirà la sortida Sant Feliu/Sant Joan Despí de la B-23 en sentit Tarragona per impedir que el trànsit passi per la BV-2001 i BV-2002.

- Es tallarà la sortida 7, punt quilomètric 8, de la B-24 La Palma C./Corbera de Ll. en ambdós entits de la marxa, per impedir que el trànsit passi per l’N-340.

- Es restringirà la sortida 44 de la C-32 en sentit Barcelona. D’aquesta manera s’impedirà que el trànsit circuli per la C-31.

- Es tallarà la sortida 6 de la B-22 en sentit Barcelona. Es podrà circular cap a la C-31 en sentit Tarragona o cap a la Terminal T-2 i C-32, però no es podrà circular cap a la C-31 en sentit Barcelona. D’aquesta manera s’impedirà el trànsit per les vies en què transcorrerà la prova esportiva (C-31).

- A la C-31c, al punt quilomètric 2, es desviarà el trànsit cap a la sortida del Prat i Centre Comercial i es prohibirà circular vehicles en sentit Barcelona. Així no hi haurà circulació a la C-31, per on passa la Volta.

Redacció / Fotos-Vídeos: Vola a Catalunya-Ajuntaments

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix