Miquel López es cessat com a tècnic del Santboià

El Futbol Club Santboià ha enviat un comunicat anunciat que ahir dilluns va cessar al seu entrenador Miquel López. “Les causes han estat que els resultats no eren els que s'esperaven i la mala sintonia entre el tècnic i la majoria dels jugadors. Es fa càrrec de l'equip el fins ara preparador físic Marc Villalonga”, explica.

D’altra banda, el club ha fet un manifest explicant el següent: “com a entitat esportiva catalana i ferma defensora de la llengua, la cultura i les tradicions de Catalunya, manifesta el seu màxim enuig i indignació a la reforma educativa que planteja el Govern espanyol, que suposa un retrocés molt significatiu pel que fa a l'ensenyament del nostre idioma a les escoles. Encoratgem a la resta de clubs de futbol i entitats esportives catalanes a sumar-se amb manifestos públics a aquest rebuig”.

 Marçal Fontanals – FCS / Foto: FCS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix