Castelldefels inaugura un Passeig de l’Esport

Es tracta d'una iniciativa que vol inspirar les noves generacions i reconèixer l'impacte positiu i el treball de totes aquelles persones que han contribuït a l'èxit de l'esport

Castelldefels ja té un Passeig de l’Esport. El passat dissabte 29 d’octubre es va celebrar l’acte de col·locació de la primera placa, amb la presència de les primeres autoritats municipals, al costat de la plaça de Les Palmeres.

FgQDg8kXgAIRifJ

FgQDg8kX0AEiP3L

La voluntat del consistori municipal és reconèixer el treball i la vinculació de les persones amb l'esport per tal d'inspirar les noves generacions i reconèixer l'impacte positiu de les persones que han contribuït a l'èxit de l'esport a la ciutat. Aquesta importància és gràcies a la tasca dels diferents agents que fomenten l'esport local: el teixit associatiu dels clubs, l'esport escolar, la realització d'esdeveniments esportius i la vinculació d'esportistes d'elit, que han triat Castelldefels com a ciutat on viure.

FgQDg8gWIAAUxQr

La jornada va incloure una masterclass de zumba gratuïta i l'actuació d'Ukafelitos. Després, de manera continuada, s'aniran col·locant les plaques amb els noms de les dones i els homes de Castelldefels que han contribuït al desenvolupament i la promoció de l'esport, posant a Castelldefels en el mapa mundial com a referent de l'esport.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix