Comença un Juga Verd Play 2022-2023 renovat

S’ha modificat el % de valor que s’atorga a Marcador i a Joc Net i diverses qüestions relacionades amb el comportament

La finalitat del model Juga Verd Play és garantir el joc net en els esports col·lectius posant l’accent en els valors per sobre del resultat del marcador del partit. Després de vuit anys de vida (inclosos els dos de la pandèmia), de les conclusions exposades al primer Congrés “Juga Verd Play” celebrat el 2017 i sobretot, després d’analitzar l’evolució de les dades de participació dels diferents col·lectius que participen en les votacions s’ha considerat que havia arribat el moment de prendre decisions i adaptar el model als resultats d’aquestes evidències.

f1f934eb 3853 b3fa f75a 39bd259c1726

a7227749 76a7 e42f f833 356ada3d79ec

Els canvis més significatius que s'implementaran aquest nou curs són els següents:

  • Modificació del % de valor que atorguem a MARCADOR i a JOC NET que passa del 7-3 (set joc net, tres marcador) al 5-5 (5 joc net, 5 marcador).
  • Pel que fa a les qüestions relacionades amb el comportament:
 
  • Tut@r de Joc:és la peça clau en el sistema de valoració perquè és l'agent que actua amb la màxima objectivitat, avaluant a tots els agents que intervenen. Atorgarà d'una banda, 1,5 punts si el públic d'un i altre equip s'ha comportat de forma respectuosa i d'una altra, 1,5 punts més si els tècnics o tècniques de tots dos equips s'han comportat de forma correcta.
 
  • Es mantenen les targetes verdes,ja que representen un dels recursos més efectius, així com simbòlics, del nostre model: el reforç positiu. Per aquest motiu no només mantenim aquest punt sinó que apostem i volem incentivar encara més la seva utilització.
 
  • Tutor/a de grada: Mantenim aquesta votació. Volem potenciar el rol del tutor/a de grada perquè actuï com agent moderador i conciliador de les famílies del seu equip.
 
  • Esportistes:El Tut@r de Joc farà una pregunta als esportistes d'ambdós equips. Aquesta pregunta no puntuarà però ens servirà per reflexionar sobre com se senten els vertaders protagonistes del joc.

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix