La UNES ret homenatge al santfeliuenc Rafael Pinto

Va organitza un partit de bàsquet entre el FC Barcelona UNES Regal i el Joventut de Badalona al Palau Municipal d’Esports.

L'entitat de bàsquet amb cadira de rodes, la UNES Sant Feliu, va organitzar un partit d'homenatge a l'expresident i exjugador de l'entitat, Rafael Pinto, que va morir aquest estiu als 53 anys.

L'homenatge va consistir en un partit de bàsquet entre el FC Barcelona UNES Regal i el Joventut de Badalona i el lliurament d'una placa commemorativa de l'entitat als familiars de Rafa Pinto. A l'acte, celebrat al Palau Municipal Juan Carlos Navarro, van assistir el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Feliu, Manel Carrión i el president de la Federació Catalana d'Esports per Discapacitats Físics, Josep Giménez.

El santfeliuenc Rafael Pinto va ser un dels fundadors de l'UNES Sant Feliu l'any 1983 i va ser president de l'entitat des de l'any 1986 fins al 1990. També fou jugador del primer equip de bàsquet amb cadira de rodes durant 6 anys. Després d'estar un temps sense competir, l'any 2000 va reaparèixer per participar en el Campionat Europeu Willi Brikman.

Marçal Fontanals - ASF / Foto: ASF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix