El Bulls d’Itàlia guanya el I Torneig Mediterrani de softbol

Cinc equips es van aplegar aquest passat cap de setmana en un intens torneig de softbol sènior al Municipal de Can Torelló (Gavà). Hi van participar l’equip italià Bulls de Rescaldina –foto-, el Fènix de València i els tres equips catalans -CB Viladecans, CS Viladecans i Projecte Softball Gavanenc-.

Bona participació i igualtat entre tots els equips, molts d’ells amb jugadores d’alt nivell exinternacionals absolutes com Raquel Suárez, del Fénix. També de l’equip valencià van participar les actualment jugadores de la selecció espanyola Ane Barandiaran i Rosa Blanes, i van comptar amb Ainara Larraza i Maritxell Blesa. En els equips catalans van intervenir del CS Viladecans, la veterana primera base Tere Sanjuan i la receptora Jessica Iborra, també la shortstop Anabel Allué. Pel Projecte Softball, Roser Jonás, Raquel Moncho i Georgina Lagares, que van disputar l’europeu juvenil el passat estiu; i del CB Viladecans Laia García i Carla Segura, que formaven equip amb una altra exinternacional sots’22, Mariona Bertran.

Els resultats dels partits van ser els següents:

Projecte 9-0 CB Viladecans

Fènix 6-1 CS Viladecans

Projecte 1-1 Bulls

Fènix 4-1 CB Viladecans

CB Viladecans 1-5 Bulls

CS Viladecans 6-5 Projecte

Bulls 3-1 Fènix

CB Viladecans 2-6 CS Viladecans

Projecte 9-5 Fènix

Marçal Fontanals - GG / Foto: GG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix