La Volta Ciclista a Catalunya va tornar a trepitjar el Baix Llobregat

Sergio Higuita (BORA-Transgohe) es va proclamar guanyador de l'edició 101 i Andrea Bagioli (Quick-Step) es va imposar en la darrera etapa on la comarca van ser protagonista

La comarca del Baix Llobregat va tornar a ser protagonista a la Volta a Catalunya 2022, que enguany va arribar a la seva 101 edició i que es va celebrar del 21 al 27 de marc.

pas corbera

pas Castelldefels

Precisament, els participants van recórrer ahir diumenge diversos municipis baixllobregatins a la darrera etapa de la prova ciclista internacional (Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (sprint intermedi), El Papiol, Sant Andreu de la Barca, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Cervelló, Vallirana, Begues, Gavà, Castelldefels (sprint intermedi) i El Prat de Llobregat). La setena etapa va tenir un recorregut de 138,5 quilòmetres (Barcelona-Barcelona). El triomf d'etapa de l'italià Andrea Bagioli (Quick-Step) en un esprint reduït.

8065e

El colombià Sergio Higuita (BORA-Transgohe) es va proclamar guanyador de l’edició d’enguany. Richard Carapaz (INEOS Grenadiers) y Joao Almeida (UAE Team Emirates) van completar el podi final.

Redacció / Fotos: Ajuntaments-Volta-Laureà Abad

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix