El gavanenc Pepe Oriola, campió del TCR South America

El pilot ha aconseguit a la competició quatre victòries, nou podis i un total de 278 punts

Pepe Oriola va aconseguir el primer campionat del TCR South America, categoria que va començar a rodar enguany en la seva primera edició i que va passar pels circuits del Brasil, l’Uruguai i l’Argentina. El pilot gavanenc va fer valer la seva experiència en aquesta mena de competicions per culminar la temporada com a vencedor de la categoria sis mesos després de la seva arrencada.

campio oriola 1

La situació era favorable, perquè Oriola arribava a l’última cita consolidat en el lideratge amb un matalàs de catorze punts, i a l’Uruguai només va haver de confirmar un any magistral amb dos nous podis que van deixar la resta sense opcions.

campeon oriola 4

La primera mànega ja va fer perdre la il·lusió, perquè Oriola es va imposar tot just començar, i en la segona va assaborir la segona posició per a continuar engreixant les xifres d’una temporada rodona amb un total de quatre victòries, nou podis i un total de 278 punts que l’han mantingut al capdavant de la general durant set dels vuit caps de setmana de competició.

fotooriola 3

Oriola assegurava estar “immensament feliç. Encara no m’acabo de creure el que acabo d’aconseguir. En aquests moments penso en la meva família que m’ha donat suport durant tot el campionat; dels meus patrocinadors, així com al meu equip W2 Pro GP i a Honda per donar-me aquesta gran oportunitat de competir en les TCR Sud-amèrica.”

FG VsY7XwAYrQUX

Es tracta d’una de les seves “millors temporades esportives” com el mateix pilot i també els números reconeixen, i deixa entreveure quin pot ser el seu futur més pròxim: “Em trobo en un bon moment tant professional com personal i ho he demostrat en cada carrera. Després d’aquest èxit em plantejo seguir la meva trajectòria en terres llatinoamericanes. Hi ha un projecte damunt de la taula i espero confirmar el meu futur en les pròximes setmanes”, explica Oriola.

FGBIYNdX0AcJb6d

A més el seu equip també es va proclamar campió per equips del TCR South America.

Redacció / Fotos: Pepe Oriola

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
141

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix