La campanya ‘Cap Infant Fora de Joc’ recull més de 850 joguines

L’exàrbitre, el santboià Hèctor Robas, va recórrer 75 quilòmetres a peu, passant per catorze camps de futbol del Baix Llobregat

La Fundació de la Federació Catalana de Futbol i Creu Roja Joventut van organitzar conjuntament, ahir dissabte 11 de desembre, el repte solidari ‘Cap Infant Fora de Joc’, amb l’objectiu de recollir el màxim de joguines noves per a infants de famílies amb alta vulnerabilitat. Van participar catorze clubs de futbol de la delegació del Baix Llobregat, que han actuat com a punts de recollida de les joguines. En total, es van recaptar més de 850 joguines.

campa 2

La jornada es va iniciar a les 7:30 hores al camp de futbol Municipal Begues, des d’on l’exàrbitre, ultra fondista, responsable del CTA al Baix Llobregat i ambaixador de la Fundació de l’FCF, Hèctor Robas, es va posar en marxa per córrer la ultramarató de 75 quilòmetres de distància que l’han portat per les diferents instal·lacions esportives de la zona per a recollir les joguines i, així, completar el repte benèfic.

Captura de pantalla 2021 12 12 a las 9.32.26

En la seva arribada a l'últim camp de futbol, a Olesa de Montserrat, Robas es va mostrar "molt content i orgullós perquè s’han recollit moltes joguines, per haver arribat a tots els camps i perquè la jornada ha estat tot un èxit. M’he trobat amb molt bona acollida per part dels clubs, famílies i jugadors, hi havia molta il·lusió”. La idea del projecte va sorgir perquè Robas acostuma a córrer diverses curses de llarga distància “i vaig pensar que podria haver-hi un nexe amb la Fundació i l’FCF, i vam creure que passar pels diferents camps de la comarca a recollir joguines era una molt bona acció”, va explicar.

2021 12 11 18 30 32 1V2A7953

Durant tot el dia, es va comptar amb l'assistència tècnica d'un camió de la Creu Roja per tal de fer la recollida de les joguines, a més d'un vehicle medicalitzat per assistir a Robas en cas de necessitat.

Captura de pantalla 2021 12 12 a las 9.34.37

El president de la Fundació de l'FCF, Pere Guardiola, va manifestar la seva satisfacció "per l’esforç que ha fet tot l’equip de la Fundació i el principal protagonista, l’Hèctor Robas. Vull fer un agraïment a tots els clubs de futbol que han col·laborat en aquesta ultramarató perquè s’han aconseguit moltes joguines que la Creu Roja repartirà a gent que realment ho necessita. La Fundació està per ajudar als altres, i si aconseguim fer-los feliços val la pena fer tot aquest esforç. La satisfacció i l’èxit de la jornada han estat absoluts”. Així mateix, el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, va comentar que "aquesta és una activitat més de les que acostumem a fer amb l’FCF, i és que amb la Fundació fa anys que hi col·laborem. Hem de pensar que, amb tot l’esforç i sacrifici que s’ha fet avui, darrere hi ha una sèrie d’infants que estaran contentíssims quan rebin les joguines noves, com qualsevol altre infant. Ens hem de felicitar i agrair aquesta solidaritat de la mateixa Fundació i tots els clubs que han volgut participar-hi. La gent estava molt motivada i preparada per deixar les joguines.”

2021 12 11 18 31 33 1V2A8057

Captura de pantalla 2021 12 12 a las 9.34.14

En aquest repte solidari també han participat el director de comunicació de l'FCF, Pau Folqué, qui ha fet el mateix recorregut amb bicicleta; diversos àrbitres del CTA del Baix Llobregat; el CD Fontsanta-Fatjó i el Begues-BCN Associació Esportiva, els quals han fet aportacions de diverses joguines. També ha estat present en un dels camps el regidor d'esports d'Abrera, Jordi Moreno.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix