José Gálvez anuncia que farà una auditoria interna del club

Tot i que a nivell esportiu la UD Cornellà viu un dels seus millors moments en els darrers anys –el primer equip és líder de Tercera Divisió- a l’àmbit institucional no es pot dir el mateix.

L’entitat de futbol travessa una de les crisis més greus que s’han conegut fins ara. La marxa de diversos directius del club i un creuament d’acusacions -per motius econòmics i de gestió- ha provocat un divorci intern que desembocarà el proper 1 de novembre en unes eleccions a la presidència. De moment, José Gálvez té intenció de presentar-se a la reelecció.

El mandatari, molt disgustat per l’actitud d’alguns directius, considera que “hi ha hagut mala fe i tenen intenció d’apoderar-se del club. És la tercera vegada que ho intenten amb la intenció de treure benefici. Hi ha gent –segons el president és un grup anònim- que parla en nom dels pares i de socis, i que ja els tinc senyalats i localitzats”.

Gálvez ha anunciat a la nostra publicació que té intenció de fer “una auditoria interna per comprovar com estan les coses a l’entitat esportiva, i per saber si s’ha fet alguna cosa malament a les meves esquenes. És una forma de poder solucionar les possibles irregularitats que s’ha comès i redreçar tot el que ha pogut perjudicar l’entitat”.

Marçal Fontanals - Foto: El9

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix