El Baix Llobregat tornarà a acollir la Volta Ciclista a Catalunya 2022

Diverses poblacions de la comarca veuran el pas dels ciclistes a la darrera etapa de la ronda catalana

La 101a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 21 al 27 de març de 2022, ja està definida amb totes les poblacions que seran inici i final d’etapa de la ronda catalana. Un recorregut amb moltes novetats per encetar l’edició post centenari i que un any més tornarà a reunir els millors equips i ciclistes del món per les carreteres catalanes. Aquesta nova edició buscarà successor del darrer guanyador, el britànic d’INEOS Grenadiers Adam Yates.

FDvlKzgXEAEayjq

FET5ZL1WQAQnUPp

Tot i que els detalls de quilometratges i característiques de cada una de les etapes seran anunciats en la presentació oficial que es portarà a terme a principis de l’any 2022, el Baix Llobregat tornarà acollir una de les etapes. Serà concretament la darrera, que se celebrarà el 27 de març (Barcelona-Barcelona).

Redacció / Fotos: Volta a Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix