La 40a Cursa de Cornellà aplega un miler de participants

Daniel Álvarez (Cornellà Atlètic) i Mariona Soler (Corredors.cat) van ser els guanyadors a la distància dels 10 quilòmetres, mentre que Jordi Pujol (CA TMB) i Alexandra Guada Toapanta es van coronar a la de 5 km

Al voltant del miler d’atletes es van donar cita ahir diumenge 10 d’octubre per a prendre part a la Cursa de Cornellà, que enguany va arriba a la seva quarantena edició.

e7f1aa6f 0bfe 424a bbd7 609461bcca33

A la cursa dels deu quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser Daniel Álvarez (Cornellà Atlètic), amb un temps de 32’00’’. Jose Manuel Vieito (32’01’’, CA Sar Vermú) i Juan Manuel Álvarez (33’24’’, Cornellà Atlètic) van ser segon i tercer respectivament. En la femenina, la vencedora fou Mariona Soler (Corredors.cat) amb un registre de 43’54’’. El podi el van completar Sílvia González (43’58’’) i Eulàlia Alonso (44’27’’, Sedentaris.cat), segona i tercera respectivament.

df421982 049f 4cdf 865f 617e995b32c9

D’altra banda, Jordi Pujol es va imposar a la cursa del cinc quilòmetres en la categoria masculina. L’atleta del Club Atlètic TMB va fer un temps de 15’18’’. Kevin Fernández (15’26’’, Cornellà Atlètic) va ser segon i Sergio Bejarano (15’53’’, Castillejo Running Team), tercer. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Alexandra Guada Toapanta (18’10’’), seguida de Sònia Gimènez (18’30’’, Pratenc) i Carla Palomar (18’59’’, CT Cornellà)

0778d0ff cdcc 4440 97b4 703cbb8e11f2

Altres categories

Els guanyadors en la categoria benjamí van ser Alisa Dyomina i Elias Prieto (Cornellà Atlètic). Mentrestant, a Infantil-Aleví, els vencedors foren Pol Roselló (Cornellà Atlètic) i Gemma Pérez. D’altra banda, en la categoria prebenjamí  els primers classificats van ser Biel Pato (CA Sant Boi) i Loida Rubira.