Comença la Lliga de futbol a Segona B i Tercera Divisió

Tot a punt perquè aquest cap de setmana comenci una nova temporada de futbol tant a la Segona Divisió B com a la Tercera. Quatre equips –Prat, Cornellà, Santboià, Gavà i Castelldefels- representaran al Baix Llobregat a les dues categories.

Els pratencs, que l’any passat van assolir l’ascens per primer cop a la Segona B, tenen com a objectiu mantenir-se amb un equip molt semblant al de l'any passat. Agustín Vacas és el seu màxim responsable tècnic. El primer rival dels ‘pota blava’ és el Reus Deportiu (dissabte 25 de setembre, 19 hores).

A la Tercera Divisió, el Cornellà tornarà a tenir Jordi Roger com a entrenador. Els verds esperen, aquesta vegada sí, classificar-se entre els quatre primers de la taula al final de la Lliga i jugar les eliminatòries d’ascens a Segona B. Els cornellanencs, que estrenaran nova instal·lació a la competició, reben la visita del Santboià en un derbi comarcal molt interessant (diumenge, 20 hores). Els vermells també aposten per la continuïtat amb Miguel López com a tècnic i per l’ascens de categoria ja que compten amb un equip molt competitiu.

Mentre, el Gavà d’Albert Poch s’estrena demà dissabte (19.30 hores) amb el Manlleu a La Bòbila. Tot i la juventut de l’equip, els blaugrana esperen assolir la permanència sense gaires problemes.

I el Castelldefels d’Antonio Escudero es desplaça al camp de la Montañesa (diumenge, 18 hores). Els mariners també volen fer una bona temporada i millorar la posició que va aconseguir l’any passat sense reptes molt ambiciosos.

Marçal Fontanals / Foto: CES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix