La Federació Espanyola dóna a conèixer el calendari EBA

CB Cornellà-AEC Collbanc-Torrassa i CB L’Hospitalet-CB Santfeliuenc, primera jornada en el grup C.

La Federació Espanyola de Bàsquet va donar a conèixer ahir el calendari oficial del grup C de la Lliga EBA per a la temporada 2012-13. Precisament, el grup del CB Cornellà i el CB Santfeliiuenc serà el més matiner de totes les categories FEB ja que començarà el proper 15/16 de setembre. L’equip de Jordi Martí s’estrenarà a la Lliga davant de l’AEC Collblanc-Torrassa (el partit es jugarà al Parc Esportiu Llobregat el proper 15 de setembre, a partir de les 19 hores). Mentre, els de Marc Gaya es desplaçaran a la pista del CB L’Hospitalet (Nou Pavelló del Centre, 15 de setembre, 18 hores).

Com a novetat, enguany s’afegeixen dues comunitats més. A més de l’aragonesa (Stadium Casablanca i El Olivar) hi hauran representats de la balear (Bàsquet Pla) i la valenciana (València Basket). En total formen el grup els següents equips: AEC Collblanc-Torrassa, El Olivar, Sabadell Bàsquet Natacio-E.Pia, Recambios Gaudí CB Mollet, Opentach Basquet Pla, Eninter-CB Santfeliuenc, Lluïsos de Gràcia A, CB L´Hospitalet, CB Sant Josep Girona, Stadium Casablanca, Sabadell Sant Nicolau, CB Granollers, Valencia BC, CB Cornellà i CB Tarragona. Cada jornada descansarà un equip al ser quinze els que formen la categoria.

Marçal Fontanals / Foto: CBC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix