Gavà acollirà el cap de setmana la final del Català de vòlei platja

La competició aplegarà uns 200 jugadors i tancarà oficialment el circuit d’aquest any.

Gavà acollirà la prova Màster del Circuit Català, la qual coronarà els campions de Catalunya d'enguany. La ciutat prendrà el relleu de Montgat com a seu de la final del Circuit Català de 2011, en què es van coronar com a campions de Catalunya els cubans Yamil Yanes-Juan Miguel Rosell, en categoria masculina, i Marta García-Carla Martínez, en la femenina. Després de les tres proves homologades del Circuit Català 2012 i les quatre Open a Sitges, Cambrils, Montgat i Salou, Gavà serà la seu de la gran final del Campionat de Catalunya, que tancarà de forma oficial el Circuit d'aquest any.

El Campionat de Catalunya de vòlei platja és la competició oficial en aquesta disciplina a Catalunya i mitjançant la qual els jugadors i les jugadores poden optar al títol de campió de Catalunya. Els jugadors tenen una edat entre els 20 i 45 anys en categoria absoluta i entre els 16 i 19 en categoria de menors. Tots els jugadors són federats i aproximadament el 90% combinen la competició de pista a l'hivern amb la de platja a l'estiu.

A la platja de Gavà, en un espai de 2.000 metres quadrats a l'alçada del carrer dels Tellinaires, es muntaran cinc camps de vòlei platja. Dissabte, 11 d'agost, se celebrarà la fase prèvia de classificació a la fase final de la prova amb 40 parelles sènior en categoria masculina i 40 en femenina. Diumenge, 12 d'agost, serà el torn de la fase final amb les 16 millors parelles en categoria sènior, vuit classificades de la prèvia més les vuit millors del rànquing català i nacional. També tindrà lloc la fase final amb les 20 millors parelles menors de 19 anys tant en categoria masculina com femenina.

L'horari de la competició serà de 10 a 20 hores. La final femenina serà diumenge 12, a les 19 hores i la masculina a les 19.30 hores.

Marçal Fontanals – AG / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix