AE Prat, FC Santboià i UE Cornellà jugaran el Torneig d’Històrics

La competició estiuenca es celebrarà entre el 6 i 11 d’agost en el Municipal del Guinardó.

El XXVIIè Torneig d’Històrics del Futbol Català, que es disputarà del 6 al 11 d’agost, ha estat presentat a les instal·lacions del FC Martinenc i ja té els grups definits de la present edició, en la que s’han destacat algunes novetats importants. El Municipal del Guinardó passarà a ser la seu permanent del torneig, ja que compta amb unes instal·lacions adequades per tal de acollir un torneig d’aquestes dimensions. A més s’habilitarà un espai de premsa per a que els mitjans de comunicació puguin treballar amb tota comoditat.

La principal novetat es refereix a l’elecció dels equips participants. Hi haurà set equips que s’han guanyat el dret històric d’assistir al torneig per la seva fidelitat durant anys: Badalona, Sant Andreu, Martinenc, Júpiter, Horta, Sants i Europa sempre rebran la invitació any rere any. D’aquesta manera, la resta d’equips fins a arribar als 12 participants s’ha completat mitjançant invitacions segons el rendiment esportiu de la temporada. Així es pretén pujar el nivel de la competició i portar els millors equips de la 2B, la Tercera i la Primera Catalana.

El grup I serà pel CF Badalona, UE Rubí i FC Martinenc

El grup II estarà format per l’AE Prat, FC Santboià i CE Júpiter

Al grup III hi haurà la UE Sant Andreu, FC Vilafranca i CF Mollet

Finalment al grup IV hi haurà l’AEC Manlleu, UE Cornellà i UE Vilassar

  Marçal Fontanals - FCM / Foto: FCM
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix