Gran èxit de la Trobada ‘Sant Boi Boig per l’Esport Femení’

Diumenge va tenir lloc a les instal·lacions del Futbol Club Santboià la primera edició de la Trobada Sant Boi Boig per l’Esport Femení. Aquesta Trobada va aplegar gairebé 200 noies de Sant Boi, d’entre 6 i 16 anys, que van poder gaudir d’una inoblidable jornada tot coneixent i jugant als tres esports que van acollir aquesta edició; rugbi, bèisbol i futbol.

La gespa de l’Estadi Municipal es va dividir en tres zones, una per cada esport, on jugadores, tècnics i monitores del Futbol Club Santboià, Club Bèisbol i Softbol Sant Boi i Unió Esportiva Santboiana, van ensenyar a les participants les nocions bàsiques de cada esport, de tal manera que totes les nenes participants van poder practicar i conèixer els tres esports.

Finalment, es va lliurar a cada participant, un entrepà, una beguda, fruita i una samarreta commemorativa de la jornada, la qual es va posar el punt i final amb el lliurament d’obsequis per part de l’ajuntament als tres clubs participants en la Trobada, així com a les autoritats i convidats a l’acte, destacant la presència de la jugadora internacional de rugbi Carina Castillón i la triatleta Judit Coratxan.

Aquesta Trobada neix d’una iniciativa del Futbol Club Santboià, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i la col·laboració del Club Bèisbol i Softbol Sant Boi i la Unió Esportiva Santboiana i es va fer coincidir amb  el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. La idea és que sigui una Trobada itinerant de tal forma que l’any vinent es celebri en la seu de alguna de les altres entitats que han participant en la d’enguany.

Marçal Fontanals - FCS / Foto:  FCS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix