Vuit-cents inscrits en la Travessa Molins de Rei-Vilafranca

Ja des de primeres hores, els 800 inscrits, el centenar de personal organitzatiu i els avituallaments, vam tenir el Sol com a company inseparable. La travessada va començar a les 7 h des del poliesportiu de l’escola La Sínia de Molins de Rei. En un temps màxim de 12 hores els participants havien de completar el recorregut, passant pels termes municipals de Stant Vicenç dels Horts, la Palma de Cervelló, Corbera, l’Ordal, les Gunyoles, l’Arboçar de Dalt i de Baix, per finalment arribar a Vilafranca del Penedès, passant per raconades destacables com l’ermita de Sant Ponç de Corbera i el Pont del Lledoner, que sempre sorprèn als nous participants per la seva majestuositat.

Per als menys preparats, hi havia l’opció de fer una travessa més curta i no puntuable per la Copa Catalana, que sortia de l’urbanització del Lledoner i coincidia en itinerari en els 24 km que la separen de l’estació de Vilafranca.

Enguany comptàvem per primer cop, amb la col·laboració de l’esplai Clariana de Molins de Rei, que es dedica al lleure de les persones amb discapacitat i que amb motiu del seu 40è aniversari ens van ajudar en algun avituallament; un grup d’ells fins i tot va fer els últims 7 km. Els volem agrair de tot cor la seva participació.

Marçal Fontanals – FEEC / Foto: CEMR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix