Conveni entre l’UNES i l’Hospital de la Vall d’Hebrón

L'UNES Sant Feliu i l'Hospital de la Vall d'Hebrón van signar un conveni de col·laboració per desenvolupar el projecte de l'Escola AFA (Activitat Física Adaptada), que integra persones amb discapacitat física a la societat a través de l'esport adaptat.

Segons aquest conveni, l'UNES contactarà amb persones d'entre 12 i 35 anys amb discapacitats físiques que es troben a l'hospital fent rehabilitació per fomentar entre ells la pràctica esportiva i la seva integració a l'Escola AFA. Aquests coneixements de l'activitat física adaptada els permetrà donar continuïtat a la rehabilitació i millorar el seu desenvolupament diari. L'activitat de l'Escola tindrà lloc a les instal.lacions esportives ubicades davant de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Per tal de dur a terme el control i seguiment de la pràctica esportiva d'aquestes persones, s'ha creat un grup de coordinació format pel director tècnic de l'UNES, el cap de servei de rehabilitació de l'Hospital i monitors titulats per INEF, entitat amb la qual també han signat un conveni recentment.

El conveni amb la Vall d'Hebrón forma part d'un seguit d'acords assolits per l'UNES amb diferents hospitals, com el signat amb l'Hospital Moisès Broggi el juny de 2011 i amb l'Hospital de Sant Joan de Déu el juliol de 2011, amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat física.

Marçal Fontanals – ASF / Foto: ASF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix