Sant Boi i 'Vila' cauen a les semifinals de Copa de beisbol

A la primera semifinal, Tenerife Marlins va guanyar a Sant Boi per 7-1, en un joc que fins a la sisena entrada  els locals , amb una gran actuació del veterà català Xavier Civit com a llançador, va mantenir les seves opcions de victòria davant la novena de les Illes Canàries que es va aprofitar de la baixada defensiva per obrir el joc amb quatre carreres. Noriega va ser el millor batador dels santboians, per part dels illencs Perez va tenir una notable actuacio i va ajudar a Sacramento com a llançador guanyador.

La història es va repetir en la segona semifinal. El Viladecans va resistir en el partit fins que el llançador estranger Juan Carlos Campos no va aguantar més. A la setena entrada va ser el moment en què el CB Barcelona va anotar tres carreres que ja va deixar el joc decidit. El llançador Hernández va tenir una gran actuacio permetent només dos hits. Angulo i la resta de la ofensiva dels catalans van ser la clau per passar a la final.

En la final, els Marlins de Tenerife van aprofitar millor que el CB Barcelona els errors defensius que han estat la clau en un joc en el qual els catalans van lluitar fins l’últim a out. El resultat final va ser de 3-2 ho diu tot.

Marçal Fontanals – FCBS / Foto: dial325.com

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix