L’ajuntament de Sant Feliu signa convenis amb tres clubs

El consistori municipal es compromet a atorgar una quantitat econòmica a les diferents entitats per tal que puguin executar les activitats del seu programa esportiu anual d'entrenaments i competició, així com els tornejos, trofeus o campus que cadascuna d'elles impulsa. L'import total de les subvencions a les tres entitats és de 40.500 €. En els convenis subscrits, l'ajuntament també autoritza a cada entitat a utilitzar les instal·lacions esportives que necessiti per al bon desenvolupament de la seva activitat.

D’altra banda, les entitats es comprometen a executar les activitats del projecte anual, així com a presentar una memòria i un balanç econòmic on es detalli l'aportació econòmica lliurada per l'ajuntament. El conveni signat amb el CB Santfeliuenc inclou també el compromís de l'entitat de realitzar el servei de consergeria i bar del Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro.

Marçal Fontanals  - ASF / Foto: CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix