No hi ha miracle i el Cornellà perd la Copa RFEF

Els de Xavi Calm empaten en el partit de tornada (2-2) davant el Mirandés que assoleix el títol per primera vegada a la història

El Mirandés és el nou campió de la Copa RFEF després d’empatar a dos gols davant el Cornellà en el partit de tornada de la final. Els castellans van fer valer el resultat del partit d’anada a Anduva (3-0) per conquerir, per primer cop a la seva història, el títol d’aquesta competició. El global dels dos partits va ser 2-5. A més, els campions aconsegueixen un premi de 90.000 euros.

Captura de pantalla 2019 03 28 a las 22.33.28

Els de Xavi Calm van intentar el miracle però no va ser possible, ja que el conjunt vermell es va col·locar amb un decisiu 0-2. Hugo Rama, aprofitant un error defensiu, va inaugurar el marcador. A la segona part, Jon Guridi va ampliar les diferències sentenciant la final. Els verds no es van enfonsar i van aconseguir reaccionar i empatar el partit a sis minuts per al final (els autors dels gols van ser Carlos Esteve i Eloy Gila). La gesta no va ser possible.

D2xYmSSWkAMvgFD

Cornellà: Sergio, Pere, Pujol, Román (Eloy Gila 62´), Xiker, Fall (Leo 54´), Jaume Pascal, Pep Caballé, Carlos Esteve, Gaspar i Lobato (Borja 77´).

Mirandés: Guillermo, Paris Alejandro (Carlos Julio 57´), Gorka, Sergio González (Juan Alberto 54´), Jon Irazabal, Antonio Romero, Claudio Medina, Matheus , Cerrajeria, Hugo Rama (Rodrigo Sanz 57´) i Jon Guridi.

Gols: 0-1 (30´): Hugo Rama. 0-2 (54´): Jon Guridi. 1-2 (74´): Carlos Esteve. 2-2 (84´): Eloy Gila.     

Àrbitre: Álvaro Cánovas García Villarrubia, valencià. Grogues als visitants Jon Irazabal (34´), Jon Guridi (69´) i Matheus (80´).

Camp: Nou Estadi Municipal. Unes 600 persones.

Al partit hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el president de la RFEF, Luis Rubiales; el vicepresident de la RFEF, Miquel Bestard; el president de la Federació de Castella i Lleó de Futbol, Marcelino Mate; el president de la Federació de la Comunitat Valenciana de Futbol i de la Lliga Nacional de Futbol Aficionat, Salvador Gomar.

Redacció / Fotos: RFEF-UE Cornellà-Diario de Burgos

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
81

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix