El bàsquet nacional homenatja Juan Carlos Navarro

La FEB li va concedir la insígnia d’or i brillants en reconeixement a la seva dilatada carrera esportiva

El president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Jorge Garbajosa, va imposar a Juan Carlos Navarro la insígnia d'or i brillants de la FEB en reconeixement a la seva llarga i brillant carrera esportiva com a jugador de bàsquet. Un acte que es va realitzar durant el partit entre Espanya i Letònia en partit classificatòria per a la Copa del Món 2019.

navarro mumbru 3

El santfeliuenc ha estat el líder en partits jugats amb la Selecció Absoluta (253), deu medalles en categoria sènior –entre les quals es troba l’or del Mundial de Japó i l’Eurobasket 2009 I 2011, i tres medalles olímpiques a Pequín 2008, Londres 2012 i Rio 2016-, títols amb el seu club, l’FC Barcelona Lassa, i reconeixements individuals. De tot això pot presumir la carrera com a jugador de Juan Carlos Navarro, a la qual recentment ha posat punt final després de dues dècades en l’elit espanyola i internacional. Uns èxits que li han convertit en una gran referència de la història del bàsquet espanyol.

En el mateix acte, l’ABP –Associació de Jugadors de Bàsquet Professionals- també va homenatjar, a més del propi Navarro, a altres dos jugadors retirats al final de la passada temporada: Àlex Mumbrú i Albert Miralles.


Redacció / Fotos: FEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
83

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix