La Volta Ciclista a Catalunya passa pel Baix Llobregat

Alejandro Valverde es va imposar a la cursa, mentre que Simon Yates ho va fer a l’etapa

La comarca del Baix Llobregat va tornar a ser protagonista a la Volta a Catalunya 2018, que enguany va arribar a la seva noranta-vuitena edició i que es va celebrar del 19 al 25 de marc. Precisament, els participants van recórrer ahir diumenge diversos municipis baixllobregatins a la darrera etapa de la prova ciclista internacional (Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i El Prat de Llobregat). La setena etapa va tenir un recorregut de 154,8 quilòmetres amb sortida a L’Hospitalet de Llobregat i arribada a Barcelona.

volta 23 MG 2680

L’etapa va tenir dos esprints intermedis (Castelldefels i El Prat de Llobregat) així com un port de tercera categoria (Corbera de Llobregat). En el primer dels esprints es va imposar Lluís Mas, seguit de Rojas i Valverde. D’altra banda, Maison (Foruneo) va ser el primer en coronar el Port de Corbera, i a continuació Mas (Quixk-step) i Chaves (Michelton). Mentrestant, al segon esprint intermedi (El Prat) va guanyar Rojas. Valverde i Bernal van ser segon i tercer respectivament.

Vuitanta quilòmetres per la comarca

L'etapa final de la Volta ha estat molt nerviosa, fins i tot abans de l'entrada al circuit de Montjuïc. Van ser més de 80 quilòmetres pel Baix Llobregat pujant els ports d'Ullastrell (segona categoria) i Corbera (tercera categoria) en què no es va poder destacar cap grup més de mig minut. A Montjuïc, van ser constants els moviments de Marc Soler (Movistar Team), finalment segon a l'etapa, Matej Mohoric (Bahrain-Merida) o un Daryl Impey (Mitchelton-Scott) que va voler aprofitar la seva velocitat per endur-se el triomf que ja va sumar a la passada edició, fent de la tradicional etapa final una jornada molt selectiva.

volta 29 MG 2986 1

Simon Yates (Mitchelton-Scott) va ser el vencedor de la setena i darrera etapa de la 98a edició Volta a Catalunya, on Alejandro Valverde (Movistar Team) es va imposar a la classificació general per tercera vegada (2009, 2017 i 2018). La jornada va ser una ocasió única per veure en acció primeres figures del ciclisme mundial.

Redacció / Fotos: Volta a Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix