Adrián González guanya la XXXVI Cursa del Llobregat

El primer ciclista local va ser Marcos Navarrete, i el Languedoc Rousillon es va imposar per equips

 

La trenta-sisena edició de la Cursa del Llobregat, prova ciclista puntuable per a la Copa d´Espanya júnior, va coronar Adrián González (Fundació Victor Sastre) que va ser el primer a finalitzar el recorregut de 111,9 quilòmetres entre les localitats barcelonines de Navàs i Sant Boi de Llobregat.

La cursa va començar amb 45 minuts de retard per causes alienes a l'organització de la mateixa. I potser va ser aquest inici tardà el que va provocar que els corredors l'hi prenguessin amb relativa tranquil·litat, rodant de manera compacta durant els primers 10 km, fins que l'embranzida de l'equip francès, Llenguadoc-Roussillon, va provocar que el grup es tallés i quedessin davant 20 corredors que arribarien a aconseguir fins a 2'49" respecte a un escamot en el qual no va haver-hi la col·laboració necessària per tirar a baix l'escapada. Gradualment, tant el grup d'escapolits com l'escamot van ser perdent unitats; en l'escamot la Fundació Víctor Sastre va prendre les regnes i va aconseguir reduir la diferència respecte als escapats a poc menys d'1 minut.

cursa llobregat 2

En el primer pas de muntanya puntuable de la jornada, Vacarisses, van passar en les primeres posicions David Domínguez (Corvi-Tot Net), Miguel Briz (Turisme Villanúa) i Carlos García (Fundació Comptador). En el segon pas, Ullastrell, van tornar a ser aquests tres corredors els que van ocupar els primers llocs, encara que en aquesta ocasió seria Miguel Briz el que va passar en primer lloc i David Domínguez en segon, amb el que seria la posició en l'arribada la que decidiria qui es quedava amb el Premi de la Muntanya. En aquest punt, el grup davanter ho componien ja tan sols 11 corredors del que van saltar Adrián González (Fundació Víctor Sastre) i Carlos García (Fundació Comptador), encara que aquest últim no va poder respondre als atacs que li va llançar Adrián i el de la Fundació Víctor Sastre va aconseguir un avantatge que li permetria aconseguir la victòria en la meta de Sant Boi amb un temps de 2h44’43’’ i una mitjana elevada de 41,530km/h. A continuació, a 16 segons, arribava l'escamot encapçalat per David Domínguez i Carlos García i en el qual els francesos del Llenguadoc-Roussillon se situaven en les primeres posicions, aconseguint el triomf per equips.

cursa llobregat 1

Altres premis

David Domínguez (Corvi-Tot Net Terrassa Ciclisme) va ser el primer català, mentre que Marcos Navarrete (Trek Quadis-CC Sant Boi), el primer local. El Premi a la Combativitat va ser per Gabriel Roger (Languedoc Rousillon) i el millor equip fou el Languedoc Rousillon. L’actual líder de la Copa d’Espanya és Eduardo Henri Finkler, de l’Esetec-Cartagena.

Redacció / Fotos: Natascha Chekannikova 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix