Destacada actuació del Cornellà Atlètic en el Campionat de Catalunya Indoor

L’equip masculí finalitza en quarta posició del grup A, mentre que les noies acaben en segon lloc del grup B

El passat cap de setmana, 7 i 8 de gener es va celebrar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta. Dissabte es va disputar el de la categoria B i diumenge el de la categoria A.

L’equip masculí del Cornellà Atlètic va acabar en quarta posició de la classificació de la categoria A, amb un total de 60 punts. Els baixllobregatins van quedar a sis punts de pujar al podi però van millorar en dos llocs la seva participació de l’any passat. L’FC Barcelona va revalidar el títol. “Estic molt content perquè s’ha millorat els resultats del 2016. Espero que l’any vinent puguem aspirar a pujar al podi”, explica Carles Font, president del club. Mentrestant, l’equip femení va ser segon (78 punts) de la categoria B i es va quedar a prop d’assolir l’ascens, que fou per l’Igualada (85 punts). “Només una decisió polèmica en la prova del 60 metres tanques ens va treure la posició d’ascens. L’any vinent tornarem a intentar pujar al grup A”, diu el mandatari.

Pratenc, subcampió

D’altra banda, el Pratenc AA es va proclamar subcampió de Catalunya en pista coberta de la categoria B després de finalitzar en segona posició amb un total de 66 punts, quatre menys que l’Avinent Manresa, campió de la competició. Els pratencs van millorar la quarta plaça de l’any anterior. D’altra banda, l’equip femení va finalitzar en cinquena posició (47 punts) de la categoria B. La mateixa posició que el 2016.

prataa

Redacció / Fotos: Teo Tovar-Pratenc AA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix