Ja funciona un Centre Reempresa al Prat de Llobregat

El municipi disposarà d’un Punt d’Atenció on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als emprenedors i emprenedores que volen donar-li continuïtat.

Ahir a la tarda es va signar al Saló de Plens de la Casa de la Vila del Prat de Llobregat el conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, la Cecot i l’Ajuntament del Prat per a la implantació del nou servei Reempresa a la ciutat baixllobregatina, i que estarà integrat dins de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. L’objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat.

Cal destacar que el passat mes de setembre, la Diputació de Barcelona i Cecot van signar un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per a la compra-venda d’empreses. La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Ajuntament del Prat al Centre de Reempresa de Catalunya s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix