El grup aeri IAG obrirà un laboratori d’IA a Viladecans

Començarà amb setanta empleats i preveu tenir d’aquí un any uns cent cinquanta

L’International Airlines Group (IAG), propietari d'Ibèria, British Airways, Vueling, Aer Lingus i Level, preveu obrir un laboratori d'intel·ligència artificial a Viladecans amb 70 empleats en "unes dues setmanes", ha explicat el ceo del grup, Luis Gallego.  Preveuen que d’aquí un any aconsegueixi els 150 treballadors i que serveixi per a "exportar" les innovacions del grup al conjunt de les seves aerolínies, al costat del primer centre de IA que té el grup a Londres.

Captura de pantalla 2024 06 20 a las 19.01.16

"Tenim la grandària per a poder invertir en temes de sostenibilitat, innovació", ha subratllat el CEO del grup aeri, Luis Gallego. A més ha afegit que els investigadors han establert una sèrie de dominis en els quals creuen que la IAG els pot aportar, entre els quals ha destacat l'experiència del client i el manteniment predictiu.

D'altra banda, Gallego ha cridat a "treballar de manera conjunta" per a impulsar la producció de Combustible Sostenible per a l'Aviació (SAF) a Catalunya, una activitat que ha insistit que és una oportunitat per a l'economia. Ha explicat també que el grup està "participant i invertint en diferents tecnologies de producció de SAF" i ha estimat en 41.000 ocupacions i 10.600 milions de contribució al PIB l'establiment de tres plantes de producció a Catalunya.

Redacció / Fotos: Forbes-Expansión

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
484

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix