Siemens Mobility inverteix en una nova línia de producció a Cornellà

Ha requerit l'adaptació d'una nau específica en les instal·lacions de fàbrica amb un augment de llocs de treball

Siemens Mobility inverteix a la seva fàbrica de Cornellà de Llobregat, ampliant significativament la seva capacitat de producció i la seva cartera de productes. Com a part del compromís i creixement de la companyia al municipi baixllobregatí, Siemens Mobility està ampliant la seva producció en diverses àrees. Això inclou l'obertura d'una nova línia de producció de reductores i l'establiment d'un centre de competència de bastidors.

1659613508092

Amb aquestes iniciatives, l’empresa respon a la creixent demanda del mercat i enforteix el compromís de la companyia amb l'excel·lència en la fabricació de components de tracció essencials per a diferents fabricants de vehicles ferroviaris, per a diferents projectes i, amb tota la gamma de productes, a nivell global.

Des d'el mes de maig passat, la fàbrica està produint les primeres reductores ferroviàries en la nova línia de fabricació, fruit d'una acurada planificació. En una primera fase, la nova línia se centrarà exclusivament en la fabricació de reductores de gran pes, per exemple, per a locomotores, començant amb projectes propis de Siemens Mobility. Amb una capacitat de producció inicial d'aproximadament 500 unitats per any, s'espera que aquesta xifra augmenti progressivament, en una segona fase, a mesura que la producció avanci i les reductores s'incorporin a altres projectes en el mercat ibèric.

IMG7813

La implementació d'aquesta nova línia ha requerit l'adaptació d'una nau específica en les instal·lacions de fàbrica de Cornellà. Aquest ambiciós projecte suposa un augment dels llocs de treball i dona suport al creixement global, així com la creació de valor local en el mercat ibèric per part de Siemens Mobility.

“La decisió d'invertir en aquesta nova línia de fabricació va d'acord amb la nostra visió de futur i el nostre compromís amb la qualitat i la innovació en el sector ferroviari”, afirma Agustín Escobar, president i CEO de Siemens España i CEO de Siemens Mobility sud-oest d'Europa. “Aquesta iniciativa no sols ens permetrà satisfer la demanda actual de reductores, sinó que també establirà les bases per a futures inversions destinades a expandir el nostre negoci a altres clients també en el mercat ibèric”, afegeix.

Redacció / Fotos: Siemens-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
484

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix