Viladecans tanca el programa Cultura Emprenedora a l’Escola

L'objectiu del programa CUEME és fomentar l'emprenedoria, la creativitat i la innovació mitjançant la creació de cooperatives entre els infants de cinquè de Primària

La dotzena edició del programa Cultura Emprenedora a l'Escola (CUEME), impulsada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Viladecans, va tancar el curs 2023-2024 a l'Atrium. L'acte va comptar amb l'assistència de les vuit escoles participants, entitats i empreses col·laboradores d'un projecte que ha permès que nens i nenes es familiaritzin amb els valors i l'autonomia propis d'una empresa de nova creació.

GPewuyTWIAAg qY

Durant la cloenda, es van lliurar els xecs amb part dels beneficis que cada cooperativa ha aconseguit durant el curs, a les fundacions Oceana, SJD Atenció a la Dependència i Vicente Ferrer, seguit de les organitzacions Para los Valientes, ASDIVI, Viladecans contra el càncer, Ayuda en Acción i l'Obra Social Sant Joan de Déu. En total, el projecte va aconseguir recaptar 2.379,08 euros.

GPewvjXWMAARuTM

Emprenedoria per a un bé comú

L'objectiu del programa CUEME, que en aquesta edició ha comptat amb més de 300 participants, és fomentar l'emprenedoria, la creativitat i la innovació mitjançant la creació de cooperatives entre els infants de cinquè de Primària. Al llarg del curs, han elaborat productes que van comercialitzar a la passada de Fira de Sant Isidre, al Mercat de Cooperatives.

Foto Cultura Emprenedora 1

Foto Cultura Empremnedora 2

Per ajudar a la canalla durant el procés de creació, la formació compta amb tallers d'assessoria a càrrec dels padrins i padrines de les empreses col·laboradores: Agència Bekooky, FemEmpresa, DELTA, Els Nou Rals, Click-it, BioMóvil Gavá, Estoko i MyNube.

Les cooperatives han estat creades des de les escoles Can Palmer (Cooperativa de l'Índia), Enxaneta (Enxapowers), Goar (CopeGoar5B i CPM), Mediterrània (MediCans), Montserratina (Coopedivertida i SúperCope), Pau Casals (CartolineCoop i Creativilis), l'Escola Trueta (CoopCreAtiva i CoopArt), seguit del Col·legi Teide (The Legends of Teide).

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix