L’ocupació hotelera al Baix Llobregat arriba al 56% al tercer trimestre

Es va produir un creixement generalitzat de les places en oferta, turistes i pernoctacions realitzades

El Baix Llobregat va registrar un 56% d’ocupació hotelera el tercer trimestre de 2021, que supera a la mitjana total de la demarcació de Barcelona. La valoració respecte a la marxa del negoci i de l’ocupació es recupera i supera el 6 (6,2 en la valoració del negoci i 6,5 en la valoració de l’ocupació).

hotelets 2

Clients i procedència

El principal client dels establiments hotelers de la comarca en els mesos de juliol, agost i setembre ha estat el corporatiu (43% del total) i el principal mercat al Baix Llobregat ha estat el mercat espanyol (57% del total). Respecte el mateix trimestre de l’any anterior, creix significativament el client internacional i el motiu d’estada vacacional. D’altra banda, les principals procedències (del total de pernoctacions del trimestre) han estat: Catalunya (29%); França (13%); Madrid (7%) i València (5%). Els clients procedents de França (+7%), Regne Unit (+3%) o Estats Units i Canadà (+3%) són els que més han crescut (en pes respecte el total de pernoctacions del trimestre) a la comarca respecte el mateix trimestre de l’any anterior. En canvi, els procedents de València (-5%), Catalunya (-5%) o  Andalusia (-3%) són els que més han disminuït.      

hotelets 3

La zona Delta va ser la que va registrar la major ocupació del trimestre  (63%) i la tarifa més elevada (84€). Mentrestant, els establiments de 4 estrelles foren els que van registrar la major ocupació del trimestre (58%). Els de 4 estrelles van ser també els que van tenir la tarifa més elevada (98,4€).

També es va produir un creixement generalitzat de les places en oferta, turistes i pernoctacions realitzades. Setembre és el mes que més places hoteleres ofereix i que més turistes registra aquest trimestre. Juliol és el mes que registra els majors augments interanuals.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix