Rècord d’ocupació turística al Baix Llobregat durant l’agost

L’estada en els hotels de la nostra comarca va pujar el 2,73% pp, mentre que en els apartaments va ser del 8,60% pp.

L'ocupació en els establiments hotelers de l'entorn de Barcelona (no s'inclou en l'anàlisi la ciutat de Barcelona ni la resta del Barcelonès) se situa al 85,6% durant el mes d'agost de 2016. Tot un rècord.

Ocupació hotelera i càmpings

L'ocupació en els establiments hotelers de l'entorn de Barcelona (no s'inclou en l'anàlisi la ciutat de Barcelona ni la resta del Barcelonès) se situa al 85,6% durant el mes d'agost de 2016. Això representa un creixement en l'índex d'ocupació d’1,43 punts percentuals (pp) respecte el 2015. Per comarques, vuit de les deu comarques avaluades tenen ocupacions superiors a les assolides al 2015: Bages (+6,23 pp), Garraf (+6,47 pp), Osona (+6,35 pp), Berguedà (+3,68 pp), Vallès Occidental (+3,59 pp), Baix Llobregat (+2,73 pp), Alt Penedès (+1,43 pp) i Vallès Oriental (+1,26 pp).

Durant la primera quinzena del mes d’agost, l’ocupació a la nostra comarca va ser del 87,69% (superada pel Maresme i el Garraf), mentre que a la segona quinzena va ser del 81,76% (només superada pel Maresme i el Garraf).

Pel que fa a l’ocupació durant el mes d’agost de 2016 en els càmpings de l’entorn de Barcelona presenta resultats lleugerament per sota de 2015. La marca Costa Barcelona (Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès, Maresme, Vallès Occidental i Oriental) pateix un retrocés de -5,07 pp , fet que porta a presentar l’indicador interanual en vermell: -2,20 pp en relació a l’agost del 2015.

Apartaments turístics

Pel que fa a l'ocupació en els apartaments turístics, aquesta ha estat del 78,95%, +11,44 pp per sobre dels resultats obtinguts l'any passat durant aquestes dates. Cal destacar que durant aquest mes d'agost, l'ocupació mitjana en els apartaments turístics de Costa Barcelona ha estat del 84,55%, amb un creixement respecte l'any anterior de +8,60 pp.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix