L’Ajuntament de Sant Boi presenta el programa Reempresa

L'objectiu del consistori és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement de l'activitat econòmica.

S’ha presentat el Centre de Reempresa de Catalunya a Sant Boi a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Una programa, promogut per la Cecot, que ofereix als empresaris i empresàries assessorament en el moment de la venda de la seva empresa  com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L'objectiu és, doncs, impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement de l'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació a la ciutat. 

A l'acte va participar l'alcaldessa, Lluïsa Moret, la diputada delegada en Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, el president d'AEBALL, Manuel Rosillo, el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.

L'acord significa sumar esforços, informació i recursos per augmentar el rendiment d'un model de creixement empresarial que podria evitar el tancament del màxim nombre possible d'empreses durant el temps d'execució del programa a la província de Barcelona i salvaguardar llocs de treball, tal com s'ha demostrat en els últims anys de projecte. En aquest context, s'oferirà assessorament i s'impartirà formació per a tots dos col·lectius, cedents d'empresa i reemprenedors, sobre les característiques dels processos de compra-venda d'empreses i l'elaboració d'un Pla de Reempresa o de cessió.

Portal web

Així mateix, el projecte Reempresa es complementa amb dues guies informatives -una enfocada als empresaris i l'altra per als emprenedors- i un portal web que recull tota la informació sobre el procés de traspàs, que permet sol·licitar assessorament i que esdevé un mercat transparent a Internet on trobar l'oferta i demanda d'empreses.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix