La Capsa torna a obrir les portes al Prat de Llobregat

L’equipament, un referent històric dins del circuit de música independent, recupera la seva seu després de cinc anys amb nous bucs d’assaig, un bar, un estudi de so i una sala de concerts renovada.

La Capsa reobre avui les seves portes després de cinc anys sense activitat musical. L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha assumit aquest projecte de reforma que ha permès renovar i adequar l'edifici a les noves necessitats de seguretat, accessibilitat i acústica, i així donar resposta a les necessitats constructives d'un edifici dedicat a la música amplificada. ¡

La Capsa és un projecte cultural que treballa per al desenvolupament de processos d'aprenentatge, creació i expressió en el camp de la música, l'audiovisual i el fet sonor en un sentit ampli i amb una mirada multidisciplinària. A més, aposta per l’exploració i l’experimentació i posa a l’abast dels seus usuaris els mitjans i les infraestructures per a una acció cultural musical, sonora i audiovisual expressiva, social i viva. Ofereix bucs d’assaig esporàdics o en residència (oberts 24 hores al dia 7 dies a la setmana), estudi de so, sala de concerts i un bar amb terrassa.

L’equipament cultural ha estat un referent històric dins del circuit de música independent i enguany reprèn la programació regular de música en viu. Grups com Love of Lesbian, Mucho Muchacho, El Niño Gusano, Carrots o Sidonie van iniciar la seva trajectòria en aquest equipament, i d’altres com Los Planetas, Manu Chao, Violadores del Verso, Transglobal Underground o La Buena Vida han passat pel seu escenari.

Per celebrar la seva reobertura s’han programat concerts gratuïts durant el cap de setmana. Ahir ja es va estrenar amb el primer concert amb el Grupo de expertos SolyNieve, el dj GzZ!, Los Mambo Jambo i el dj Miqui Puig. Avui dissabte 11 d’octubre, a les 23 hores, actuaran Bongo Botrako, Se Atormenta una Vecina i la Always Drinking Marching Band. Finalment, el diumenge 12 d’octubre, a les 20 hores, La Capsa obre les portes per a una jam-session.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix