L’Ajuntament de Molins vol crear un espai per a joves i entitats

El consistori municipal planteja ubicar-lo al costat del Parc de la Mariona.
L’equip de govern municipal ha proposat als grups de l’oposició que el solar municipal de més de 4.000 m2 ubicat entre els carrers Francesc Layret, Primer de Maig i Salvador Seguí (al costat del Parc de la Mariona) aculli un nou espai polivalent que pugui ser utilitzat per les entitats juvenils i culturals del municipi. Aquesta proposta, que estava recollida en el Pla Local de Joventut, es tirarà endavant sempre i quan obtingui el consens necessari entre els grups polítics i les entitats implicades, a les que se’ls exposarà la idea durant els pròxims dies.

L’objectiu del projecte és habilitar un espai que pugui atendre a les necessitats més immediates però que pugui ser ampliat posteriorment quan hi hagi els recursos oportuns per fer-ho. En aquest sentit, aquest espai polivalent podria oferir una bona alternativa a les tres entitats que estan utilitzant les sales annexes d’El Molí i que es quedaran sense local ni magatzem quan comencin les obres de restauració d’aquest espai per fer-hi la nova biblioteca Pau Vila.

L’alcalde de Molins de Rei i regidor de cultura, Joan Ramon Casals, ha explicat que “és una proposta que està encara en una fase embrionària però pot ser una excel·lent oportunitat per donar resposta a algunes de les necessitats més evidents que tenen les entitats culturals i juvenils més actives del municipi”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha afegit que “un espai polivalent d’aquest tipus pot ajudar a enriquir encara més la vida associativa i cultural de Molins de Rei, resolent problemes d’emmagatzematge de material, assajos i sales de reunions entre d’altres”.
    
Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix