L’Home del Mil·leni marxa demà cap a Barcelona

Se celebrarà una gran festa coincidint amb el desmuntatge de l’esculta gavanenca i tornarà a la ciutat el 2 de gener.

Ahir es van signar els convenis de col·laboració per formalitzar la cessió temporal de l’Home del Mil·lenni per protagonitzar la festa de Cap d’Any a Barcelona i garantir la correcta manipulació i conservació de la figura.

Segons l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, “un dels gavanencs més il·lustres, com és l’Home del Mil·lenni, marxi uns dies a Barcelona per formar part d’una icona molt més gran, que projectarà la capital catalana, Barcelona, arreu del món”. Balsera ha desitjat que la vinculació amb la Fura dels Baus i amb l’Ajuntament de Barcelona “tingui continuïtat en el futur, ja que volem que la figura sigui el símbol fixe en la celebració de l’entrada d’any a la ciutat de Barcelona i què Gavà tingui protagonisme a través del nostre ambaixador”.
D’altra banda, la segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, ha explicat que l’Home del Mil·lenni “serà el gran protagonisme en un esdeveniment que situïBarcelona, entesa des de la seva capitalitat metropolitana i catalana, en un referent  Internacional. Barcelona és una ciutat que es reiventa constantment, que destaca pel seu talent, per la seva creativitat i això la fa estar sempre en el punt de mira. La Nit de Cap d’Any, l’Home del Mil·lenni s’omplirà de casteller i cobrarà vida per abraçar el nou any en un espectacle que oferirà un missatge molt nostre, molt de país”.

L’Home del Mil·lenni marxarà cap a Barcelona el dia 14 de desembre i tornarà a ocupar el seu lloc a Gavà el 2 de gener. El seu adéu esdevindrà una gran festa, ja que coincidint amb el desmuntatge de l’escultura, s’organitzarà un matí ple d’activitats sota la coordinació artística de la Fura dels Baus. Balls, gegants i gegantons i foc amenitzaran els treballs de retirada i trasllat de l’escultura, un procés que serà en si mateix espectacular.

Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
500

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix