L’Auditori de Cornellà preestrenarà el pròxim febrer l’obra de teatre “Coaching”

La companya Vintperquatre ha engegat una campanya a través de la plataforma Verkami per recaptar 2.000 euros mitjançant aportacions.

La companyia Vintperquatre preestrenarà, el pròxim 8 de febrer de 2014 i a l’Auditori de Cornellà de Llobregat, el darrer projecte d’Àngel Amazares anomenat "Coaching". L’obra teatralés una comèdia política de rabiosa actualitat que parla de la comunicació al poder i del poder de la comunicació, del furor dels realities i del coaching. Una comèdia carregada d’ironia, suspens i molt sentit de l’humor. Proposa una situació fictícia per mostrar-nos una realitat molt propera i en plena ebullició capbussant-nos en el rerefons de la res política i, en definitiva, de la nostra societat.

Segons explica Amazares “Coaching” pren la idea “del desenvolupament, les especulacions i altres conseqüències de tot el procés que va envoltar la lluita de Carme Chacón per intentar arrabassar la secretaria general del partit a l’Alfredo Pérez Rubalcaba en les darreres primàries. Una dona que s’enfrontava al que probablement va ser un dels seus reptes polítics més importants, que es va arriscar fent servir recursos comunicatius i expressius fins al moment allunyats de l’estil predominant del polític, i que, de vegades va deixar veure la part més emocional i humana del personatge per intentar fer arribar millor el seu missatge. Com tots sabem, finalment no va aconseguir-ho.”

A la recerca de mecenes
Paral·lelament, la companya ha engegat una campanya a través de Verkami per aconseguir 2.000 euros mitjançant aportacions –venda entrada anticipada- per col·laborar en la producció amb l’objectiu, segons Amazares, “de fer front a una petita part de les despeses per posar en marxa el projecte i després fer temporada a Barcelona: entre els costos bàsics, també ens trobem amb el disseny de llums, encàrrec de la música original, l'escenografia i l'atrezzo. Hem demanat un mínim de 2,000 € per poder assolir l'objectiu, tot i que el repte serà superar la xifra. No hem volgut demanar cap aportació totalment altruista perquè el que volem és que la gent vingui al teatre, ens vegin i ens recomanin perquè després vingui a veure'ns més gent a partir del 12 de febrer fins al 2 de març al teatre Tantarantana on farem temporada”.

 
Totes les aportacions amb l'entrada a la preestrena del 8 de febrer es donarà un descompte del 40% al Teatre Tantarantana perquè es pugui regalar a amics, familiars, i puguin veure també l’obra teatral. “Volem que Coaching arribi al màxim de públic.”

 
Link de Verkami per les aportacions:
Redacció / Foto: CV
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
500

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix