Comença una nova edició de la Mostra de Jazz de Sant Boi

El cartell d’enguany està format per artistes internacional de nivell i s’ha convertit en un referent musical al municipi.

Des d’avui i fins al pròxim 29 de novembre se celebrarà a Sant Boi de Llobregat una nova edició de la Mostra de Jazz. Enguany, el programa és compon d'artistes internacionals de primer nivell que acompanyaran sòlids representants del panorama jazzístic del país. Alguns repeteixen com Ronald Barker (trompeta i veu), que ja va actuar durant l'edició de 2005 i tornarà a Sant Boi el 22 de novembre acompanyat del músic santboià Toni Solà (saxo tenor).

La Mostra, que arriba a la seva vint-i-dosena edició, s'ha convertit en un referent de la vida cultural de la ciutat baixllobregatina. La mostra començarà amb el vibrafonista francès Dany Doriz que actuarà amb el grup de Gerard Nieto, un dels trios més interessants del nostre país.

Un any més, el certamen inclou Jazz en família, un apartat dedicat a introduir en aquest estil musical a tota la família, especialment als infants.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
500

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix